tiistai 28. helmikuuta 2012

Hääkoristeluja kuuden vuoden takaa

 Albumejani selatessa löysin vielä vanhoja kuvia hääkoristeluista. Nämä kuvat siis otettu vanhoista valokuva-albumeista ajalta, jolloin kuvatkin tuli arkistoitua kansioiden väliin.
Tässä yhden talvimorsiamen hääkimppu, aikalailla kuutisen vuotta sitten sain koristella näitä, nämä häät kun oli helmikuun lopulla. 
Ja mukavat koristeluhommat olikin.Tässä kimpussa callaa, freesiaa, hypericumia, tulilatvaa, käpyjä. 


 Näistä tuli aika kivat. Sopivan talviset koristeet kirkkoon. Nämä tuotiin sitten häiden juhlapaikalle morsiusparin molemmin puolin.


 Noutopöydän asetelma oli tän näköinen. Puupölkky korottaa asetelmaa, ettei se huku sinne ruokien sekaan.=)

---


 Lunta on ihan kiitettävästi. Pihan laidalla oleva aidanpätkäkin hukkuu melkein kokonaan.
Yks lapsista meinasikin surkeana, kun satoi lunta, että -Eihän se kesä tuu ollenkaan, ku aina vaan sataa lunta lisää. Taitavat odottaa myös kesää, tosin eri syistä kuin äiti.=)


 Kävin kattomassa omppupuita, ja olihan siellä tuota lunta ihan kahlata asti. Kuntoilua edes pikku matka kävellä tuolla, ku uppoaa ihan tosissaan.


Mutta kuinka hyvälle tuulelle voi tulla siitä, että näkee lumen sulavan portailla?! Toooosi hyvälle tuulelle. =) 7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Täällä odotetaan kanssa kevättä jo hurjasti.. lapset ja mnä, ja eri syistä. ;) Ihana olis päästä laittamaan jo suunnitelmia toteutukseen, saa nähdä sitten kauanko se ratataminen tuntuu oikeasti hauskalta.. luulen ikävöiväni aika pian ompelukoneen ääreen tuolta ulkoa.. ;D

Tiina kirjoitti...

raataminen... hmh...

Puutarhuri kirjoitti...

Höh, ei meillä sula, ei todellakaan...lisää vaan satanu koko päivän! :/ Ihania hääkoristeluja..aivan tekis mieli pitää iteki uudet häät, kun näkee kaikkia kauniita juttuja ja hyviä ideoita..ei osannu ajatellakaan tämmösiä sillon omiin häihin. ;)

Olivieno kirjoitti...

Ihana morsiuskimppu! Tuli omani mieleen n. 10 vuoden takaa, siinäkin oli kalloja, tosin valkoisia. Anoppi tosin sanoi että niitä kukkia saisi käyttää vain hänen kuolleen ruumiinsa ylitse, mutta sitä se sanoi myös naispapista...

Laura kirjoitti...

Tiina - Katsotaan kesällä miten tosimummon käy.=) Hurahtaako ulkona touhuamiseen vai palaako koneen ääreen vikkelään. Eihän sitä tiedä ennenku kokeilee.=)

Puutarhuri - Minä oon samaa aatellu nyt viime aikoina, että jos sais pitää uudelleen ne reilun kahdeksan ja puolen vuoden takaiset häät, niin kyllä sitä ois erilailla ideoita ja tuumailuja hääkoristeluihin. Tekis monia juttuja eri tavalla.=) Jospa se tässä kuitenki alkaa sulamaan tuo lumi sielläkin, aurinko paistaa päivä päivältä enemmän. Viime vuonnakin tuli se äkkisulaminen, jopsa nytkin kävis niin.

Olivieno - Anopit ei taida olla aina samaa mieltä..=) Ennen ne on vissiin ollu vaan niin hautajaiskukkia nuo kallat, nykysin ihan eri meininki kukkien suhteen.=)

Eve kirjoitti...

Kylläpä on kevättä teidän terassilla jo. Täytyisikin käydä lapioimassa enimmät lumet pois, niin joutusammin sulaisi.
Puutarhuri kirjoitti tuossa että tekisi ihan erilaiset häät. Ei kai mulla ollu minkäänlaista värisilmää silloin, ei senkään vertaa kuin nyt. Hih.
Meillä oli pöydässä orvokkiruukkuja(oli siis kesä)ja mustat ruukut peiteltiin servetein. Kyllä oli työn ja tuskan takana miettiä, miten koristellaan, mutta häät niistä siltiki saatiin aikaan :).

Anna kirjoitti...

Meillä ei sula terassilla vielä pitkään aikaan, kun katoltakin rysähti siihen lumet, lumiesteistä huolimatta... Mutta sentään sieltä katolta on lähteny jo liikkeelle. Ja lasten pyörät alkaa paljastua lumen alta..