torstai 5. maaliskuuta 2015

Näitä kaivaten ja odotellen


Mietteet ja haaveet tulevassa kesässä. 
Viime kesäisiä kukkijoita seuraavissa kuvissa. Niitä nyt odotellen, että kuin ne kukkivat nyt tulevana kesänä.


Tämä iiihana pioni kukki ensimmäistä kertaa pihallani viime kesänä. Kun tulimme kesälomareissulta, täytyi minun rynnätä juoksujalkaa katsomaan onko se totta, että pionini ovat sillä aikaa aloittaneet kukinnan.  Tämä kaunotar on 'Alexander Fleming' .Peurankello on vahingossa tullut kukkapenkkiini vuorenkilpien juurakoiden mukana, mutta se ei haittaa, sillä se sopii siihen penkkiin vallan mainiosti. Annan sille luvan riehaantua kunnolla. Ja valkoistakin löytyy muutama tästä penkistä, sekin saisi levittäytyä. Pitänee vissiin vähän auttaa, kun ne on niin siellä vuorenkilpien seassa.

(Osa näistä kuvista on otettu puhelimen kameralla, ja se ärsyttää näin jälkikäteen, kun ovat paljon kehnompia. Ensi kesänä täytyy kulkea oikea kamera kädessä enemmän!)


Tää ketoneilikka on laitettu siemenestä. Tää on niin ihanan värinen. Se on vaan lätkäisty pihan laitamalle, kun ei vielä ollut paikkaa oikein. Täytyy siirtää sitä näkysälle paikalle.
Saksankurjenmiekat on alkukesällä myös ihasteltavaa katsottavaa..Upet pioniunikot!! Näitä ensi kesänä lisäääääää...


Sekä tuoksuhernettä kasvihuoneessa.. Sitäkin kyllä tahtoisin taas laittaa.

Tässä tuoksuherne ulkona, vanhan sängyn jousissa kiipeämässä.Ja ihanat helpot liljat.. Sieltä ne taas sitten loppukesästä nousevat. Näitäkin voisi laittaa lisää..Ja maukkaat pensas -ja kirsikkatomaatit!

Näitä ja monia muita odotellen... <3
7 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ei malttais odottaa toukokuuta. Ulkona vain sataa lunta :/ Mukava katella kukkakuvia!

Minna kirjoitti...

Voi miten kaunista! Itsekin tulee kuvattua kännyllä ihan liikaa, tekisi niin mieli uutta kameraa.

Tiina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tiina kirjoitti...

Jospa meilläkin alkaisi ensi kesänä vihdoin pioni kukkia.. edellisen kodin pihasta sirä optin mukaani ja sen jälkeen en ole sen kukkia nähnyt. Viime kesänä pääsi sentään välkiaikaismaasta kunnon maahan, jospa se nyt kiittäisi kukilla.

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Hurmaava kaunotar tuo pioniunikko ja väri ihastuttava!
Kauniita kurjenmiekkoja ja pioni, se rakkauskukkani!
Lähetän mimosan tuoksua tuulen mukana täältä Mantelilaaksosta sinne pohjoiseen!

Eve kirjoitti...

Kesä <3. Sitä tulee ihan ikävä. Onneksi ei enää ole kovin kaukana.

Tuulikki kirjoitti...

Pioni on kukkien kuningatar ;) Ihana blogi sinulla Laura. Liityin seuraajaksi, samalla haastan sinut osallistumaan Liebster Award-haasteeseen. Tällä kertaa haasteella tehdään tunnetuksi blogeja, joilla on alle tuhat lukijaa. Ensin vastataan haastajan keksimiin 11 kysymykseen, sitten keksitään 11 uutta kysymystä ja haastetaan (5-) 11 uutta bloggaajaa mukaan. Terveisin Tuulikki