perjantai 28. syyskuuta 2012

Syyskuun vaaleat häät

Syyskuun alussa sain taas toimia hääkoristeluiden parissa, mikä on erittäin mukavaa!
Näissä häissä morsiamella oli iiihania leinikkejä. No kattokaa nyt, eikö tuo oo sitten kertakaikkisen ihana?!


Peikonpähkinää, neilikkaa, ja vihreää hypericumia. Niistä koostui tämä asetelma, joka meni juhlapaikalle hääparin viereen eräälle alttarin pöydälle.


Ja itse kimppu. Tämä tuli omin varsin. Sitä oli oikeen mukava ja näppärä tehdä. En oo aikasemmin tehnyt omin varsin kimppua. Tässä kimpussa näitä valkoisia leinikkejä, arabiantähdikkiä, vihreää hypericumia, bubleurumia, eucalyptusta. 


Tässä kimppu on päässyt jo juhliin.


Hääparin pöytä.
Kimpun yksi kukka on tipahtanut vähän paikoiltaan. Leinikkejä kun valkkasin kimppuun, löysin liian paljon huonoja. Näköjään yksi kimppuun päässytkään ei kestänyt. Ja sekös suunnattomasti harmitti mua!!


Juhlapöydissä oli peikonpähkinän oksia pöydällä , ja sitten vuorotellen lumimarjan oksia maljakossa...


...ja vuoronperään neilikoita. Neilikoiden ympäri meni vanamon liekaa, ja neilikoihin oli sujautettu päälle arabiantähdikin kukkia.


Noutopöydässä oli yksinkertainen iso neilikkakimppu, jonka päällä meni hopeisessa ohuessa rautalangassa valkoisia helmiä. Ja nami, pöytä notkui kaikista ihanista herkuista. Oli suussasulavia pikkuleipiä, valkosuklaa-mustikkahyytelökakkua, ihanaista suklaista hyytelökakkua, mangokakkua ym..
Mustikkakakku, suklaakakku(näkyy kuvan vasemmassa ylälaidassa) ja pikkuleivät oli tämän taitajan käsistä.Voisinpa sukeltaa herkuttelemaan tuohon kuvaan nyt.=)


Häissä oli kiva vieraskirja. Tuollainen pyykkinaru, jonne sai ripustaa jonkin paperisen vaatteen, ja laittaa nimen ja terveiset.

Olipas ne kivat häät!

10 kommenttia:

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Oi miten kaunista! Leinikit taitaa olla vähän hankalia, ainakin oman kokemukseni mukaan. Ihana idea tuo pyykkinaruvieraskirja! :)

Anna kirjoitti...

Peikonpähkinäkö se olikin, taisin puhua blogissani jostakin muusta ;)

Kivisen Vilma kirjoitti...

Onpa tyylikästä! Tykkään kovasti noista käkkäräisistä oksista. Saakohan niitä ostaa jostain?

Tiina kirjoitti...

Kauniita asetelmia taas!

Laura kirjoitti...

Tiina - Aika oikukkailta tämän kertaiset leinikit kyllä vaikutti. En tiiä, mutta keväällä ne oli kyllä paljon parempi laatuisia. Oisko ajallakin jotain merkitystä laatuun. Mene ja tiedä.

Anna - No, nyt tiedät mitä oksia ne oli.=)

Vilma - Oksia saa ostettua vaikkapa kukkakaupasta, monet myy. Jos ei myy, nii tilaamalla saa. Minäki noihin häihin tilasin erikseen niitä. Niitä saa 40cm, 60cm, 80cm ja vissii metrin pituisenakin. Kukkakaupassa hinnat yhdeltä oksalta ovat ehkä jotai 4-7ekpl, saattaa paljonki vaihdella.

Tiina - Kiitos!=)

Heidi-Maaria kirjoitti...

Sidontatöitäsi on kiva katsella :)
Taidampa liittyä lukijaksi..

Laura kirjoitti...

Heidi-Maaria - Kiva, jos en niitä tänne turhaan lisäile.=) Tervetuloa lukijakseni!

Eija kirjoitti...

Ai kun on taas niin ihania kukkajuttuja sinun käsistä syntynyt. Kyllä sulla riittää taitoa ja ideoita. ;-)

Eija kirjoitti...

Ai kun on taas niin ihania kukkajuttuja sinun käsistä syntynyt. Kyllä sulla riittää taitoa ja ideoita. ;-)

Niina kirjoitti...

Ihana tuo morsiuskimppu! Leinikkejä itekin haluaisin kovasti morsiuskimppuun, ja muuhunkin koristeluun, mutta arveluttaa kyllä, että miten ne kestää.. Mutta kun ne on niin ihania!
Mä oon kans suunnitellu tota pyykkinaru-vieraskirjaa! Olis hauska idea, ja vaatteet vois sit kerätä leikekirjaan kuvien kera. :)