lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskimppuja sekä pilkkuja

 Pitkästä aikaa täällä, on nimittäin jäänyt päivitysväli turhan pitkäksi. Se saattaa johtua siitä, että nykyään olen lasten kanssa päivät kotosalla(niinku tietenki ennenki) ja sitten illat teen töitä ja olen niiden jälkeen kotona siihen aikaan, että sitten on syytä mennä jo heti nukkumaan.

Mutta. Nuorimmainen on tainnut oppia kans kukkien päälle, ku meinaa näyttävän syödä melkeen tuon kimpun.=)


 Pääsiäiskimppusia kestävistä kukista. Näistä kimpuista löytyy erilaisia krysanteemeja, inkaliljaa, neilikkaa sekä erilaisia keväisiä koristeita. Muutamia tällaisia istutuskoreja tein. Tulilatvaa, lankaköynnöstä, pennimuoria erilaisia tuli niihin ja koristeita.


 Pelkästään lankaköynnöksiä pienin pääsiäiskoristein.

 Ite tykästyin valtavasti tuohon korissa kököttävään suloiseen lintuseen.=)


 Sitten ajattelin kokeilla, mitä näihin uusin capcake-juttuihin sais tehtyä. Tällainen asetelma tuli tähän.
Nuo helmineulat on tosi kivoja! 


 Niin, ootko jo kuullut näistä capcakes asetelmista?
Käteviä tuollaisia muovisia "astioita", joissa on kukkasieni sisällä valmiina, ja irrotettava tuo kuvioitu pahvipäällinen. Sen voi laittaa sitten takaisin, kun kukkasienen kippoineen on antanut imeä vettä itseensä.
Enhän minä osaa selittää, tähän aikaan tulee mitä sattuun sepustuksia! Mutta ehkä joku ymmärsi idean.---

 Ja voi, lapset sai pääsiäisnoidan pilkkuja ilman maalaamisiakin!
 Meille iski vesirokko!


Uijui. Toiset sai kärsiä enemmän rakkuloista ku toiset. Hyh mikä tauti, sivusta seurattunakin! Itse onnellisesti niin pienenä sairastanu, ettei mittään tiiä siitä. Mutta johan se oli semmoista kutinaa lapsilla, että..! Voitte vaan arvata...(nukuimmeko yöllä..)

 Joten, siispä taidan hipsiä nyt unille..

Mutta olipa hieno päivä tänään! Raahasin jo sulaneelle terassille tuolit pöydän ääreen ja istuskelin toppavaatteissa terassilla ja nautiskelin. Sekä myös haaveilin, mitä terassille kesällä. Mies jo epäili, että ei taida mahtua kesällä enää istumaan terassille..=)
 Noh, mahtuu sentään!


6 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Aijai, miten kamalat näppylät! :( Taitaa kutista... huh! Meillä onneksi päästiin vähemmällä, kaikki 4 sairasti yhtäaikaa, mut ei tullu pahimmillaankaan kun muutama kymmenen näppylää.
Aivan ihania kimppuja! En ole ainakaan ite kuullu noista capcakes-astetelmista, aika kivan näköinen! Ja hyvin sai selvää sun sepustuksesta. ;)

Tiina kirjoitti...

Yhhyh, näyttääpä rajuilta nuo näppylät :/ Pikaista paranemista lapsille ja mahdollisimman mukavaa Pääsiäistä! :)

Anna kirjoitti...

Siinä kimpussa, minkä toinen systeri toi hiihtolomalla oli sellanen vaaleanpunainen neilikka (luulisin). Se kesti kukista kaikkein pisimpään, kolmisen viikkoa!

Aika rajuna ollut rokko teillä. Ei meillä muistaakseni sillon pari vuotta sitten noin paljo ollu kellään näppyjä!

Kuppikakkuvillitys siis näyttää rantautuneen jo kukkien pariinkin :)

Eija kirjoitti...

Tosi ihania pääsiäisasetelmia. Ihastuin heti pörröiseen linnunpoikaseen. Olisin varmasti ostanut tuollaisen asetelman, jos olisi eteeni tullut.
Nukkuminen oli vesirokon aikana tosi vaikeata, kun selkää poltti. Apteekin vesirokkovoide vähän auttoi kutinaan. Ootko hakenut sellaista ? Ja viileään veteen kastettu pyyheliina myös auttoi hetkeksi. Tsemppiä teille!

Laura kirjoitti...

Puutarhuri - Meillä yks sairasti aiemmin, sit toiset pari viikkoa perästä yhtäaikaa. Onneks se on ohi, ruvet muistona vain.=)
Ehkä jossain vielä törmäät näihin capcakes asetelmiin.=)


Tiina - Rajuilta näytti tosiaan, ei ollu onneks ku yhdellä noin rajuna. Oikeestaa aavistelinkin jo, tää tytteli ku on ihostaan muutenki nii herkkä - tulee siis atooppista ihottumaa helposti. Mut ohi on.=)

Anna - Joo neilikka onkin nii ekstrakestävä.=)

Eija - Meillä tursoteltii sellaista poxclin vaahtoa, apteekista ostettua sekin. Vai oisko olluki sama tuote. Se auttoi jonkin verran. Mutta eipä tartte enää miettiä. Nyt on vaan noin paljon rupia noissakin jaloissa.=)

Unknown kirjoitti...

Sinulla onkin ihania kukallisia kuvia :)