sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Keltaiset hääkoristelutOlin muuten ihanissa häissä äsken. Ja näihin ihaniin häihin sain tehdä koristeluja.

Hääkimpussa keltaista kallaa, valkoista freesiaa, valkoista elegans neilikkaa. 


 Ihana pari<3
Vieheessä myös kallaa..

 Mua jännitti niin kimpun teko, koska ajattelin tehdä sen katkaistuin varsin tekniikalla. Siitä se jännitys, koska en ole koskaan aienmmin sellaista kellekään tehnyt. No, nyt olen. Kimppuun tein aiemmin risukehikon koivun oksista. En oo ollu sellaisissa häissä, joissa tuollainen risukehikko ois ollu kimpussa. Jos sinä oot ja tiedät jossain jonkun kuvan sellaisesta, vinkkaa! Ois kiva nähdä.


 Pöydissä maljakoissa sellofaanin ja veden seassa krysanteemin kukkia. Kukkia myös pilttipurkeissa. Risuketjutukset kulki myös pitkin pöytää. 


 Kirkkotelineissä(jotka tulivat kirkon jälkeen hääpaikalle hääparin sivuille) oli isoa valkoista neilikkaa ja keltaista krysanteemia.


 Morsian teki kynttilöille kivan risualustan heidän pöytäänsä.


Juhlapaikan oven pielessä oli auringonkukkia, häiden keltaisen teeman mukaan.

Just huomasin, etten tajunnut edes ottaa noutopöydän koristelusta kuvaa, ääh. Siinä oli keltaisia kalloja pitkillä varsilla maljakossa, ja muuta mukavaa pöydällä. Ne oli hienoja ne kallat! 


Onnellista yhteistä matkaa hääparille!

7 kommenttia:

Geranium kirjoitti...

Kaunis kimppu, oikein tyylikäs ja persoonallinen! Onpa ihanaa nähdä hääkimppu, jossa on keltaista, sitä harvoin näkee. Ja keltainen kalla, ah miten iloisen dramaattinen tapaus :)

Kaikki kukat ovat kyllä olleet oikeita silmäkarkkeja. Onnea hääparille!

Anna kirjoitti...

Nätti on tuo hääkimppu ja se risukehikko ympärillä. Onnittelut nuorelle parille!

Vuokko kirjoitti...

Mukavan pirtsakka väri tuo keltainen hääjuhliin. Harvemmin käytetty, ihan suotta. Nättiä olet aikaan saanut.

Eija kirjoitti...

Keltainen on kyllä todella piristävää ja nuo kallat ihania. Siskollani oli pajuista vastaaavan sorttinen kimppu, katson löytyykö sähköistä kuvaa. Minulla oli koivua pohjana käsivärsikimpussa.

Laura kirjoitti...

Kiitos, hääkimpusta tuli ihan kiva. Totta, keltaista soisi näkevän enemmänkin hääkoristelussa. Ihanan pirtsakka väri. Ja tummalle morsiamelle oikein ihana.=)

Eija - Katoppa jos löydät, ois kiva nähdä tosiaan. Ja omasta kimpustasikin!

Nekku kirjoitti...

Voi että!:) Nyt vasta tajusin että sulla tämmönenki osio blogissa. Ihana katella näin jälkeenpäin kaikkia näitä. Tuota kimppua en vaan voi lakata ihastelemasta, se oli niin ihana! Siellä se roikkuu kämpän olkkarin seinällä, joskin jo vähän tummuneena, raukka.=)
Kiitos vielä hyvistä ideoista ja vielä paremmista toteutuksista!:)

Laura kirjoitti...

Kiitos tänne kommentistas!=) Mukava kuulla, että tykkäsit kimpusta. Sitä kovasti mietinkin, et miltähän se sun mielestä näyttää.Kiitos vaan sinnepäin, oli niin mukava taas värkätä! =)