perjantai 9. joulukuuta 2011

Joulu hiipii tulemaan

Tosiaankin, joulu on tulossa. Miten se pääsee yllättämään niin, ettei oo vielä saanu mitään jouluhommia aloitettua. Sen päätin, että piparit jää leipomatta nyt. Jos sais jotain muuta leivottua.. Onhan tässä vielä aikaa..ehkä..

 Risupallo on saanut uuden tarkoituksen, ja tähän se sopiikin oikein loistavasti. Näitä pallojahan sais tehdä enemmänkin, jotta niitä vois koristella eri tavalla.


 Onpas mukava ku saatiin tätä valkeutta valaisemaan tienoot. Ei oo lapsillakaan aamusta niin pimeä lähteä tallustelemaan koulua kohti.


 Itsenäisyyspäivänä juhlittiin tietenkin asiaan kuuluvin värein.


Itselleni tein hieman joulun värisen asetelman iloksi päiviin. Nuo Ilexin marjaoksat on kivoja!

Mukavaa joulun odotusta! Elkää uuvuttako itseänne jouluhössötyksillä, tehkää vain se, mikä tuntuu hyvältä. Niin minä ainakin aion. Ja tällä hetkellä tuntuu, että luistan monesta asiasta.. =)5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Nätti tuo alin asetelma! Juu, mitä sitä suotta uuvuttamaan. Nyt itellä vaan jotenki virtaa riittäny värkkäileen joulujuttuja. Mukava välillä näinki:)

Miia kirjoitti...

Piitkästä aikaa eksyin tänneki, ku kävin tuolla toisessa blogissa kurkkimassa ootko ehtiny koneelle. :)Nättejä on nuo sun asetelmat kyllä! Täällä kans luistellaan joulujutuista, ei muuta ku villakoirilleki tonttulakit päähän niin johan on joulun tuntua!

Eve kirjoitti...

Mukavaa loppuvuotta :).

Vuokko kirjoitti...

Tutustuin tuohon Ilexiin ihan vasta joulun alla, ja tykästyin heti. Näppärä oksa, ja niin monikäyttöinen.

Hyvää alkanutta vuotta :)

Unknown kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

Minä jätin kaiken turhan jouluhössötyksen pois. Olen esimerkiksi joulusiivouksen ulkoistanut jo monta vuotta sitten. Teen itse vain niitä juttuja mistä tykkään/nautin!:)