tiistai 17. toukokuuta 2011

Kimppuja kevättalvelta

Tässäpä muutama kimppu kevättalvelta minkälaisia on tullut tehtyä kukkakaappiin. Siis aina usiampi suunnilleen saman näköistä. Aina kaikista ei oo tullut ehdittyä napsaista kuvaa, kun niin kiireellä tekee ja vie ne jo kaappiin.


Tässä kelta-oranssi kimppu. Kukkina keltainen neilikka, oranssi oranssitähdikki, sitten hirssi, ja vihreät tuonenkielo, karhunheinä, salal ja nahkalehti.



Onpa kyllä sekalainen kuva!! Mutta kuiteskin, tässä kimpussa myös neilikkaa, violetti eustomaa, valkoinen harsoa ja vihreinä tuonenkielo, salal, karhunheinä ja nahkalehti.



Sitten tuollaisia pienempiä kimppuja/nippuja tulee kans välistä tehtyä. Tuossa on koivun oksista ja rautalangasta pyöritetty kiekuraoksa, ja lisänä nuo neilikat ja karhunheinää.



Olin kestittemässä yhtä vauvailtaa ja jotain aattelin, että vois pöytään tehdä koristetta kukista. Tuollainenpa siitä sitten syntyi. Taas oksankiekura koivun oksista ja rautalangasta, ja kukkana vihreä anastasia krysanteemi. Joka on muuten tosi kivan näköinen kukka ja oikeen kestäväkin vielä. "Asetelman" laitoin kivi-tuikkuastiaan jossa on märkäsientä vähän pohjalla. Oksankiekuran vihreät pallot on vihreetä sisalia. Siitä saa kivasti vaikka millaista tehtyä.



Tässä näkyy vielä vähän paremmin tuo itse kukka,  krysanteemi.


1 kommentti:

Siriumia kirjoitti...

...heenoja.. :)